УСПІШНЕ ЗАВЕРШЕННЯ УЧАСТІ У ПРОЄКТІ THEA UKRAINE X

Проректорка з науково-педагогічної роботи Хмельницького національного університету Катерина Скиба успішно завершила участь в проєкті THEA Ukraine X Cohort III. Мета проєкту полягала в професійному розвитку представників менеджменту ЗВО та сприянню активного впровадження інтернаціоналізації у освітній процес. Проєкт тривав з лютого по серпень 2024 року і передбачав низку очних зустрічей, проведення тренінгів, багато цікавих  плідних дискусій та безліч активностей, що сприяли нетворкінгу.

3-го вересня 2024 року відбулося урочисте завершальне засідання, під час якого було віртуально вручено сертифікати всім учасникам третьої когорти проєкту THEA Ukraine X.

Катерина Скиба брала участь в THEA Ukraine X в якості тандем-тренера та зробила свій внесок у збагачення дискусій, спрямованих на сприяння міжнародної співпраці та обміну кращими практиками у сфері вищої освіти. Її партнером по команді стала Ольга Рекіта, менеджерка з міжнародної академічної діяльності Українського католицького університету. Разом вони представили проєкт з розвитку інтернаціоналізації факультету.

Участь в проєкті THEA Ukraine X дала можливість познайомитися з новими аспектами інтернаціоналізації, вивчити ефективні способи керування міжнародними проєктами, посприяла розвитку партнерських відносин з українськими та зарубіжними ЗВО. Отриманий досвід та знання будуть впроваджуватися в Хмельницькому національному університеті та сприяти його інтернаціоналізації.

Ми вдячні нашим партнерам і колегам з Університету прикладних наук у місті Мюнстер та Німецькій службі академічних обмінів (DAAD) за підтримку таких проєктів і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.