Візит Ректора Хмельницького національного університету Сергія Матюха до Вищої школи міжнародного бізнесу у Словаччині

З 30 липня по 5 серпня 2024 року ректор Хмельницького національного університету Сергій Матюх відвідав Вищу школу міжнародного бізнесу в місті Пряшів, Словаччина. Цей візит став важливим кроком у зміцненні співпраці між двома закладами вищої освіти та сприяв освітньо-науковому обміну.

Під час візиту Сергій Матюх провів зустріч з ректором Вищої школи міжнародного бізнесу Мареком Сторошкою. Основною метою цієї зустрічі було підписання угоди про співпрацю між Хмельницьким національним університетом та Вищою школою міжнародного бізнесу. Угода передбачає розвиток академічних програм, обмін студентами та викладачами, а також спільні наукові дослідження та проєкти.

Крім підписання угоди, ректори обговорили можливості співпраці в рамках програми Erasmus+. Ця програма надає широкі можливості для міжнародного співробітництва, дозволяючи студентам та викладачам навчатися, стажуватися та викладати у закладах вищої освіти різних країн Європи, виконувати спільні освітні та наукові проєкти. Сторони розглянули такі аспекти, як: організація програм академічної мобільності, розвиток спільних навчальних курсів та проєктів, а також підтримка мобільності студентів та викладачів.

Візит ректора Сергія Матюха до Вищої школи міжнародного бізнесу став важливим етапом у розвитку міжнародних зв’язків Хмельницького національного університету. Підписана угода про співпрацю відкриває нові горизонти для обох закладів, сприяючи підвищенню якості освіти та наукових досліджень, а також розширенню можливостей для студентів та викладачів.