Сила мобільності: нові знання та друзі на все життя

Завдяки партнерству ХНУ з організацією Businet, студенти факультету міжнародних відносин та права, Любов Магась та Любов Чуркіна, відвідали міжнародну студентську конференцію «Thinking Employability. The Businet Student Conference» у місті Антверпен, Бельгія.

На конференції «Thinking Employability 2024» була представлена програма, яка надала учасникам можливість дослідити навички працевлаштування, розвинути рефлексивне мислення, спробувати експериментальне навчання, ознайомитися з концепцією емоційного інтелекту та розвинути навички самосвідомості.

Основною метою заходу було зібрати студентів з університетів різних країн для налагодження міжнародних зв’язків та встановлення цінних контактів.

Студентка нашого університету Магась Любов поділилася своїм досвідом:

«Я мала неймовірну можливість взяти участь у конференції Businet в Антверпені. Під час цієї події познайомилася з багатьма студентами з різних країн. Цей досвід не лише розширив мій світогляд і дав мені багато нових знань, але й подарував мені друзів, з якими я підтримую зв’язок до сьогодні.

Нещодавно я відвідала друзів у Румунії. До нас приєдналися студенти з Німеччини, зокрема з Euro Akademie Berlin та Euro Akademie Hannover. Румунські друзі показали нам свій університет, запросили до відділу міжнародних зв’язків та офісу програми Erasmus+. Ми чудово провели час разом, згадуючи, як познайомилися на конференції Businet та наскільки це було захопливо.

Велика подяка нашому відділу міжнародних зв’язків за можливість брати участь в міжнародних обмінах та різноманітних конференціях. Також щиро дякую організаторам Businet за те, що об’єднали нас зі студентами з різних країн Європи».

Хмельницький національний університет в свою чергу щиро дякує усім активним студентам за наполегливість та вміння представити наш заклад на найвищому рівні за кордоном. Заохочуємо студентів вивчати іноземні мови та брати участь у програмах академічної мобільності. Такі заходи дарують міжнародні зв’язки, які допомагатимуть вам протягом усього життя!