Участь українських ЗВО у конференції EAIE : поширення досвіду інтернаціоналізації

Проректор з науково-педагогічної роботи Катерина СКИБА взяла участь у робочій зустрічі учасників EAIE. Організаторами зустрічі стали: Ганноверський університет імені Лейбніца та Київський національний університет імені Тараса Шевченка у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні, Професійною мережею менеджерів освіти та науки України (PNRM Ukraine), Європейською асоціацією міжнародної освіти (EAIE).

EAIE  – Європейська Асоціація з Міжнародної Освіти, є центром експертизи, співпраці та обміну досвідом у галузі інтернаціоналізації, де діяльність спрямована на підтримку освітньої співпраці та обміну між університетами з усього світу.

На цій зустрічі учасники дізналися про найбільшу та найактуальнішу професійну подію в Європі– щорічну конференцію та виставку EAIE, основною темою якої є інтернаціоналізації вищої освіти.

Такі ініціативи дозволяють українським університетам посилити міжнародну співпрацю, покращити якість навчання та досліджень, та зробити їх більш конкурентоспроможними на світовому рівні. Участь Катерини СКИБИ та інших учасників підкреслює важливість цієї співпраці для розвитку освіти в Україні та сприяє зближенню українських університетів з міжнародним освітнім простором.