Зустріч команди Cormack Consultancy Group та представників українських університетів

11 жовтня 2023 року відбулася онлайн зустріч команди Cormack Consultancy Group та представників українських університетів. До зустрічі долучилися представники ЗВО України, директор ініціативи Twinning Олександр Смирнов, заступник Міністра освіти та науки Михайло Винницький. Хмельницький національний університет представляла проректор з науково-педагогічної роботи Катерина СКИБА.

Cormack Consultancy Group (CCG) має багаторічний досвід співпраці з університетами у розвитку їхньої міжнародної стратегії та діяльності. CCG засновано в 1999 році, компанія CCG швидко закріпила свої позиції в Сполученому Королівстві як один із провідних консалтингових партнерів, що надає підтримку університетами, які активно розвивають свою міжнародну освітню діяльність та прагнуть розширити свою присутність у світі.

Метою зустрічі було обговорення ключових питань і можливостей щодо покращення системи вищої освіти в Україні. Представники Cormack Consultancy Group поділилися своїм досвідом та надали рекомендації, спрямовані на підвищення якості та конкурентоспроможності українських університетів в міжнародному освітньому просторі.

Такі зустрічі відкривають можливості для подальших спільних ініціатив та проектів між університетами та сприяють подальшому розвитку системи вищої освіти в Україні.