ХНУ взяв участь у Міжнародному круглому столі на тему «Синергія знань, умінь та досвіду в перспективі майбутнього»

Впродовж 27-28 червня 2023 р. Хмельницький національний університет був учасником Міжнародного круглого столу на тему «Синергія знань, умінь та досвіду в перспективі майбутнього».

У заході взяли участь більше 20 закладів вищої освіти із Польщі, Естонії, Азербайджану, Індії та України.

Участь у Міжнародному круглому столі взяла Міністерка з питань інтеграції Республіки Польща Agnieszka ŚCIGAJ.

Організатор Міжнародного круглого столу WSHIU Akademia Nauk Stosowanych (Poznań, Polska) презентував результати та перспективи міжнародної співпраці. У презентації було відзначено Хмельницький національний університет як потужний ЗВО (здобувачі вищої освіти перебували у рамках академічної мобільності впродовж семестру, спільні наукові заходи, участь д.е.н., професора Марія ДИХИ у Міжнародному форумі 17-20 травня у м. Познань).

Хмельницький національний університет презентували ректор Сергій МАТЮХ, проректор з науково-педагогічної роботи Катерина СКИБА, професор Марія ДИХА.

Також в обговоренні подальшої співпраці взяли участь декан факультету економіки і управління Віталій КАРПЕНКО, завідувач кафедри ЕАМтаІТБ Павло ГРИГОРУК, завідувач кафедри маркетингу Ірина ЗАКРИЖЕВСЬКА, аспірант Валерій ДИХА.

Учасники круглого столу висловили подяку польським партнерам за організацію міжнародного заходу, а також пропозиції щодо подальшої співпраці.