Завантаження Події

« Всі Події

  • Це подія пройшло.

Воркшоп на тему: “Crisis Management and the Hyper-Urban Environment: From Fragility to Resilience”

Червень 2, 2023 @ 19:00 20:30

Пропонуємо зареєструватися на воркшоп виконавчого директора Інституту стратегічного управління ризиками (м. Лондон, Великобританія) David Rubens «Crisis Management and the Hyper-Urban Environment: From Fragility to Resilience».

Дата та час: 02 червня о 19:00.

Мова воркшопу: англійська (без синхронного перекладу)

Глобальні кризи традиційно розглядалися через призму сільських наслідків: повеней, посух, голоду, але в сучасних роботах найбільш уразливими є міста. Незалежно від того, чи сталося це через крах застарілих і недостатньо обслуговуваних систем, їх глобальну взаємопов’язаність і гіперзалежність, технічні збої, тиск обмежених ресурсів чи зловмисну атаку, створюється враження, що системи, які лежать в основі міського існування досягло межі своїх здібностей і можливостей.
На воркшопі ви розглянете питання стійкості міст і деякі підходи, необхідні для того, щоб міста найближчого майбутнього зберігали свою функціональність, незважаючи на постійно зростаючий тиск.

Запрошуємо взяти участь.

Після закінчення живої трансляції воркшопу ви самостійно зможете згенерувати сертифікат про участь у своєму особистому кабінеті UGF. Опція доступна протягом 3-х днів з дати проведення воркшопу.