Loading Events

« All Events

Конкурс на отримання стипендій для проведення дистанційних досліджень для дослідників-початківців: 2024-25 Mellon/SAR Academic Freedom Workshop & Fellowships

October 22 All day

👉 Мета – надати підтримку професійній спільноті дослідників, які бажають розвивати та ділитися роботою, що в кінцевому результаті призведе до завершення офіційної письмової публікації, нового курсу, воркшопу, вебінару або іншого важливого кінцевого продукту.

ℹ️ Протягом 10-місячної програми, з грудня 2024 року до вересня 2025 року, стипендіати працюватимуть над запропонованими проєктами та братимуть участь у дистанційних онлайн-семінарах, під час яких вони представлятимуть прогрес своєї роботи та надаватимуть відгуки про роботу інших стипендіатів.

Учасники отримають стипендію в розмірі приблизно 8 тисяч доларів США, призначену для покриття витрат на дослідження, публікацію або інших витрат. Крім того, учасники матимуть можливість ознайомитися з програмами SAR та поспілкуватися з експертами-партнерами SAR з питань академічної свободи.

🔗 Інформацію щодо критеріїв, вимог до заявок, а також безпосередньо подати заявку можна, перейшовши за here.